Perubatan Pelancongan

Pengasas dan Pengerusi Pusat Perubatan PrimaNora Datuk Dr. Nor Ashikin Mokhtar, adalah seorang pakar yang berpengalaman yang dilatih di pusat-pusat bertaraf dunia dan merupakan Felo Royal College of Obstetricians & Gynaecologists of United Kingdom dan Perunding Kanan Obstetrik & Ginekologi.

Kakitangan yang terlatih dalam bidang mereka tersendiri di Pusat Perubatan PrimaNora mengambil pendekatan yang menitikberatkan pesakit dan bersikap penyayang dan profesional. Kakitangan yang berkebolehan bertutur di dalam Berbahasa Inggeris, menyediakan perkhidmatan peribadi yang setanding dengan mana-mana hospital yang terbaik di dunia.

Pusat Perubatan PrimaNora menawarkan kos rawatan yang berpatutan dengan kemudahan yang lengkap untuk Pemeriksaan Kesihatan, Kecantikan & Estetik dan Terapi Anti Penuaan.

Dan selesai menjalani rawatan, anda boleh meneruskan percutian yang tidak dapat dilupakan di Malaysia, budaya Asia yang eksotik, Persekitaran bandar ultramoden dan menikmati keindahan hutan tropika hijau, pantai, dan makanan yang lazat.

Alami kualiti standard perubatan rawatan di Pusat Perubatan PrimaNora :

Contact Us


[recaptcha class:right]

[sg_popup id=1]