Pakar Perubatan

Pusat Perubatan PrimaNora adalah  Sebuah Pusat Sehenti kesihatan dan perubatan estetik yang unik. Pusat Kesihatan yang pertama di Malaysia menerima pakai konsep ini secara menyeluruh dalam pengurusan kesihatan dan kecantikan.

Visi Pusat Perubatan PrimaNora adalah untuk menjadi pembekal penjagaan kesihatan pilihan.

Misi kami adalah untuk mencipta masa depan yang lebih sihat untuk pesakit kami dan kami percaya bahawa pesakit kami adalah orang yang hebat yang layak penjagaan yang hebat dan Kami Sayangi Hidup Anda .

Kami secara berterusan berkhidmat kepada pesakit kami dengan semangat yang berkobar-kobar. Kami menyediakan penjagaan kesihatan bertumpukan pesakit di seluruh jangka hayat mereka untuk diagnosis, pengurusan penyakit , penyelenggaraan kesihatan , penuaan sihat dan pengurusan kecantikan.

Suasana yang kami sediakan di pusat kita akan membuat pesakit merasa tenang dan berbahagia. Keunikan pusat ini adalah bahawa pesakit kami adalah rakan-rakan kami dalam kesihatan dan kami sentiasa memberi kuasa kepada pesakit kami supaya mereka boleh membuat keputusan mengenai pengurusan kesihatan mereka.

Menggunakan satu-satunya peralatan termaju untuk memberikan hanya yang terbaik untuk pesakit kami menambah nilai kepada penjagaan kesihatan pesakit kami .

Pusat Perubatan PrimaNora adalah hanya untuk mereka yang serius tentang kesihatan mereka dan yang menghargai perkhidmatan yang berkualiti tinggi dan berhati-hati kerana ini adalah berbaloi untuk mereka dan keluarga mereka.

Contact Us


    [recaptcha class:right]

    [sg_popup id=1]