Kesihatan Lelaki

Kesihatan Lelaki dan Hormon

Adakah hormon anda stabil? Tahukah anda pengedaran hormon yang todak seimbang dan sistematik boleh menjejaskan kesihatan anda?

Hormon tidak seimbang boleh membawa kepada sindrom metabolik dan diabetes yang seterusnya boleh menjejaskan kehidupan seks dan tidur anda. Di Primanora dengan menggunakan Terapi Hormon Bioidentical untuk Lelaki – kami dapat menyediakan program Kesihatan Lelaki yang bersesuaian untuk anda. Dengan menangani ketidakseimbangan hormon – anda boleh mengelakkan diri dari komplikasi yang lazim disenankan oleh ketidakseimbangan hormon seperti kemurungan dan kurang motivasi.

Bina program Kesihatan Lelaki Peribadi anda dan dapatkan manfaat daripada fungsi hormon-hormon di dalam keadaan yang seimbang – ” Kesihatan Lelaki Yang Optimum”. Sebagai contoh – hormon seks – seperti testosteron, LH (luteinizing hormon) dan FSH (Follicle-stimulating-hormone).

Pelajari dengan lebih lanjut mengenai terapi hormon untuk lelaki disini. Dapatkan pengetahuan lebih lanjut mengenai pakar perunding kami disini. Baca artikel tentang Kesihatan Seksual disini.

Contact Us


[recaptcha class:right]

[sg_popup id=1]